Categorieën
Europa

25Hours Hotel by Levi’s in Frankfurt

Wanneer de man om 12u04 vraagt op een vrijdag of je de dagen nadien iets hebt gepland, en er 10 minuten later een bericht binnenkomt dat alles geboekt is, kan ik wel even in paniek schieten. Gelukkig zat zijn reflex al goed: designhotels.com en iets zoeken in de buurt van België. Uiteindelijk is hij geland op het 25Hours Hotel by Levi’s in Frankfurt waar we een L-kamer hebben geboekt om toch niet in de allerkleinste kamer te belanden.

Na een uur of 4 de Duitse wegen te hebben uitgetest met de nieuwe wagen, konden we  direct de parking oprijden en spotten we de Levi’s Mini al. Het hotel heeft namelijk de optie om een Mini te lenen om de Frankfurtse buurt te ontdekken. Wij hebben het uiteindelijk gewoon om de fiets gehouden.

2015-05-27-09.59.46-1

De check-in verliep vlot, het verdiep mochten we zelf kiezen en hop: hoe hoger hoe beter. 5e verdiep, direct de rommel uitstallen, de heerlijke regendouche uitproberen en het stad in.
Het 25Hours Hotel by Levi’s in Frankfurt is gelegen in een hoerenbuurt. Dus om daar alleen ’s nachts rond te lopen, I wouldn’t recommend it. Ook niet om de wagen gewoon op straat te parkeren: te veel glasscherven die van ergens moeten komen.
Voor de rest heb je niet veel last van de ligging. ’s Nachts was het rustig, zelfs al lagen we aan de straatkant. En na een 10-tal minuten wandelen sta je in de winkelstraat of het toeristisch centrum. Goed te doen.

2015-05-26-01.11.03-3

Het hotel ademt advertising uit. Sowieso al omdat het een samenwerking is met Levi’s (HQ ligt er dan ook vlak naast), de Mini’s zijn goed gevonden, maar je kan ook de Freitag-tas lenen die in de kamer hangt. Voor iemand die al jaren in een reclamebureau werkt was dit wel een fijne ervaring om alles te zien samenkomen. En het marcheert ook: ik ben op zoek naar de perfecte Freitag tas voor dagelijks gebruik.

De airconditioning was in onze kamer wel stuk, zo leek het toch. ’s Nachts was het nét te warm en niets leek te helpen. Volgens mij hadden ze het wel door, want bij binnenkomst lag er geen dekbed klaar om onder te slapen :)

Buiten de warmte was het verder wel in orde: uitgeslapen.

2015-05-27-10.00.56-1

Qua ontbijt was het correct, maar ik zou toch aanraden om wat rond te kijken buiten het hotel. Wij vonden het nét iets te duur voor wat het was. Maar heb toch makkelijk 45 minuten van m’n zondags ontbijt kunnen genieten.

In ’t kort: aanrader, maar toch maar voor 1 keer. Al zou ik in een andere stad wel opnieuw een 25hour hotel nemen. Het concept klopt en wij hebben een heerlijk last-minute weekend gehad.

2015-05-25-04.46.40-3

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *