Categorieën
Europa

Amsterdam Fashion Hotel

We hadden nog zo’n Bongo-bon liggen en dan begint natuurlijk de pret: waar gaan we naartoe? Het boekje opengooien, kiezen, proberen te boeken, zien dat het hotel niet meer in de Bongo-lijst zit, en dan zo’n online only kiezen. Enkele weekends erop gewoon de wagen nemen en vertrekken. Heerlijk.

Het Amsterdam Fashion Hotel, deel van Westcord, ligt een beetje buiten het centrum, wat het lekker makkelijk maakt om te parkeren in een nabijgelegen P+R. De tram is vlakbij (5 minuutjes wandelen), maar het Vondelpark ook, en het is heerlijk wandelen in de kleine straatjes richting het centrum van Amsterdam.

Bij een superfijne ontvangst, mochten we kiezen tussen een kamer op de derde verdieping of de zevende, keuze tussen een douche of een badkuip. Hoe hoger, hoe beter, en die badkuip mag er ook wel zijn! Mijn schrik om als “Bongo-ers” behandeld te worden, verdween onmiddellijk want we mochten om 11u al naar onze kamer.

Een ruime, nette kamer met voldoende kasten om al je spullen in te duwen. Een heerlijk zacht Kingsize bed en een grote badkamer. Met apart toilet! De kamer zelf is wat saai ingericht, maar ontzettend proper. Enkele minuutjes na aankomst in de kamer, kregen we een leuk onverwachts telefoontje om te vragen of alles naar wens was.  Aangenaam.

Er is een wellness-gedeelte bij het hotel, wat enkel toegankelijk is in zwemkledij, die ik natuurlijk niet meehad. Jammer!

Het ontbijt was lekker en ook de keuze was uitgebreid. Al zat de ontbijtzaal best vol, ik kreeg niet de indruk dat je hierdoor je rustige ontbijtmoment in een haastje moest afsluiten.

Het was een top weekendje daar in Amsterdam. Je leest er alles over hier.

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *