Categorieën
Azië China

Clubbing in China

Hou je wel eens van een feestje, ben je blank en vind je het niet erg om als dierentuinbeest behandeld te worden? Dan is China ideaal voor jou! Net als vele andere Aziatische landen zijn de Chinezen nogal decadente feestbeesten. Op dag 3 stond ‘k op een feestje in Beijing met voor de deur Lamborghini’s, Ferrari’s, Bugatti’s,… Iedereen was in kostuum behalve wij, wij mogen zo binnen. Jawel, dat decadente speelt in het voordeel van de blanke bezoeker. En wel zo:

1. Je zoekt een feestje met open bar of je zoekt organisatoren van feestjes. Via Wechat zijn er wel een hoop te vinden. Wechat is de Aziatische variant van Whatsapp. Als je lang door Azië reist installeer je het ding best want je hoeft er je VPN netwerk niet voor op te zetten. Ze zullen je graag zien komen die organisatoren. Bij open bars betaal je normaal een entree om daarna de hele avond te mogen drinken maar als blankerd kun je daar wel onderuit.

2. Ga de club binnen en wordt de Chinezen aangestaard. Hoe provencialer je gaat hoe meer blikken je krijgt. Ze durven zelfs wel eens ongegeneerd foto’s van je maken. Van op een afstand of gewoon van dichtbij. Dan stappen ze op je af en nemen een snelle shot. Sommigen zijn vriendelijk genoeg om te vragen of je met hen op de foto wil. Ja, 5min in China en je weet hoe B-celebs zich voelen.

3. Met jou in de club kan de eigenaar extra reclame maken. Je bent als de panda van Pairi Daiza. Hij verkoopt de tafels rondom je voor 1 000 tot 10 000 yuan. Waarna de gekke Chinezen de hele avond door flessen bestellen. Hele flessen. Om er op ’t eind van de avond vaak nog een hoop van te laten staan. Het gaat ‘m allemaal om de schijn. En de show.

4. Dance your ass off. Ben je gek op Chinese dames dan moet dat wel eenvoudig lukken. Een lange ingewikkelde conversatie zal er vaak niet in zitten maar er kan wel hier en daar wat speeksel uitgewisseld worden (op die manier klinkt kussen eigenlijk wel wat vuil). Let wel op of de dame in kwestie geen vriend mee heeft. Je weet nooit of je met de Chinese maffia te maken hebt. Oh, en ga niet in een te grote groep. Dat werkt wat intimiderend.

Door Kenny

27 jaar, West-Vlaamse Gentenaar. Digital Director bij Shortcut. 99,9% online. Chaotisch, avontuurlijk. Kan absoluut geen kaart lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *