Europa
  • Hotel & Spa Savarin in Rijswijk
  • Hotel & Spa Savarin in Rijswijk
  • Hotel & Spa Savarin in Rijswijk
  • Hotel & Spa Savarin in Rijswijk
  • Hotel & Spa Savarin in Rijswijk

Hotel & Spa Savarin in Rijswijk

Hotel & Spa Savarin in Rijswijk Dorien

Old-school luxury

Locatie
Kamer
Service
Prijs/kwaliteit
Netheid
Ontbijt

Summary:

3.2

Luxe en wellness tussen Den Haag en Scheveningen

Toen we de data hebben vastgelegd voor een nachtje in dit Hampshire hotel, kwam plots ook het besef dat dit waarschijnlijk 1 van de laatste weekends samen ging zijn voor Kenny de grote (tijdelijke) oversteek ging maken naar Azië. Er mocht dus wel wat luxe op de kamer en het hotel zijn, zodat we niet té ver weg moesten :) Het was niet slecht! 

Allereerst vind ik het altijd jammer als er gewacht moet worden op een kamer. Inchecken kan vanaf 15u, check-out tot 11u. Dat zijn nét de dingen die ik steeds vergeet als er een langere autorit of vlucht gemaakt moet worden. Dan verheug je je op de douche, maar moet je toch eerst even de omgeving verkennen. Nu, toen we de kamer uiteindelijk zagen, was het een klein uitstapje naar Den Haag (met de tram, tot er een auto op het spoor belandde..) meer dan waard. We mochten de nacht doorbrengen in het longstay appartement, wat echt een home away from home is.

Ik heb de andere kamers ook bekeken, en die zijn ook dik in orde. Maar ja, zoals gezegd zo’n laatste weekend samen, dat mag wel in dat tikkeltje meer luxe “gevierd” worden. Elk verblijf geeft trouwens ook toegang tot de spa. Wel even reserveren voor de behandelingen als je interesse hebt, anders bestaat de kans dat alles al volboekt is.

Onze kamer was nét boven het fitnesscentrum gelegen, aan de zijkant van het gebouw. Een fitnessroom die ook door een privétrainer wordt gebruikt, dus je hoeft je geen derderangstoestellen voor te stellen. Mijn niet-sportieve oog zag dat het goed was.

Het appartement kwam je binnen via een aparte ingang waarna je uitkomt in een keukentje dat er beter uitzag als onze eigen keuken (maar dat is dan ook een zooi). Verder was er een zitplekje met een 3D tv (en een boel dvd’s ter beschikking), een eettafel, het bed met nog een tv en natuurlijk een heuse badkamer met jacuzzi, inloopdouche en sauna. De jacuzzi was overigens perfect, terwijl ik toch meer een douchemadam ben. Maar de douche was de volgende ochtend ook meer dan ok hoor.

De volgende ochtend zijn we het ontbijt buiten gestart. Het was warm genoeg, en de eetzaal was nét iets te crowded voor de rust die ik ’s ochtends nodig heb. Champagne voor de husband, koffietjes voor mij. En dan iets te veel pannenkoeken en koffiekoeken en ik kon er weer tegen.

Het hotel ligt niet in het centrum, dus als je Den Haag wil bezoeken of het zeetje (Scheveningen) moet je wel de tram nemen. Die overigens goed geregeld zijn, behalve als een blonde deerne zich vastrijdt op de sporen. Haha.

Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoi!

196 landen in de wereld om uit te kiezen als een kind in een snoepwinkel. Waar naartoe en wat er zien? Wij, een koppel 20-ers, delen onze persoonlijke ervaringen over onze reizen. Heb je zelf tips? Stuur ons een berichtje!

Facebook