Categorieën
Europa

Hotelwish: Astra Suites Santorini

Ik hou van hotels, ik hou van luxe. Soms verlies ik mezelf en surf ik wat rond op zoek naar die fijne plekken om te overnachten, zonder na te denken over kostprijs of locatie.

De Griekse eilanden, ik moet toegeven dat ik er nog nooit ben geweest. Santorini lijkt me dan ook een verplichte toeristische stop als ik daar ooit eens ga eilandhoppen. 2 dagen dit hotel als uitvalsbasis op het piepkleine eiland om rond te crossen met een brommertje. Gewoon voor het uitzicht, meer moet dat soms niet zijn.

astra_yellow_pool

astra_view

astra_view_pool

astra_private_villa

 

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *