Europa
Hotelwish: Astra Suites Santorini

Hotelwish: Astra Suites Santorini

Ik hou van hotels, ik hou van luxe. Soms verlies ik mezelf en surf ik wat rond op zoek naar die fijne plekken om te overnachten, zonder na te denken over kostprijs of locatie.

De Griekse eilanden, ik moet toegeven dat ik er nog nooit ben geweest. Santorini lijkt me dan ook een verplichte toeristische stop als ik daar ooit eens ga eilandhoppen. 2 dagen dit hotel als uitvalsbasis op het piepkleine eiland om rond te crossen met een brommertje. Gewoon voor het uitzicht, meer moet dat soms niet zijn.

astra_yellow_pool

astra_view

astra_view_pool

astra_private_villa

 

Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoi!

196 landen in de wereld om uit te kiezen als een kind in een snoepwinkel. Waar naartoe en wat er zien? Wij, een koppel 20-ers, delen onze persoonlijke ervaringen over onze reizen. Heb je zelf tips? Stuur ons een berichtje!

Facebook