Hotelwish: Blancaneaux Lodge Belize

Ik hou van hotels, ik hou van luxe. Soms verlies ik mezelf en surf ik wat rond op zoek naar die fijne plekken om te overnachten, zonder na te denken over kostprijs of locatie. Deze keer ergens in Belize.

Blancaneaux-Lodge-3

Blancaneaux-Lodge-2

Blancaneaux-Lodge-1

Mountain Pine Ridge Reserve
Cayo District, Belize
www.coppolaresorts.com
Share this Story

Related Posts

One Comment

  1. […] madam die heeft haar hotel wishlist die je hier kunt zien. Ik heb eerder een cultuur en natuur wishlistje. Plaatsen, gebieden, gebouwen die ik […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoi!

196 landen in de wereld om uit te kiezen als een kind in een snoepwinkel. Waar naartoe en wat er zien? Wij, een koppel 20-ers, delen onze persoonlijke ervaringen over onze reizen. Heb je zelf tips? Stuur ons een berichtje!

Facebook