Categorieën
Europa

Pullman Art Night Brussels

[highlight] Pullman, een merk uit de hogere regionen van de Accor-groep, heeft sinds 1 juni 2013 een eerste hotel in België. Gelegen aan/in het station van Brussel-Zuid, maakt het perfect voor zakenmensen die een nachtje willen verblijven in onze hoofdstad, om dan nadien de Thalys, Eurostar of TGV te nemen. [/highlight]

 

Deze week vierde Pullman Art Night in Brussel, na hun vestiging in Londen en Dubai. Wij kregen er een leuke kennismaking met de faciliteiten van het hotel, in aangenaam gezelschap om dan enkele uurtjes later gewoon de lift naar onze kamer te nemen om neer te ploffen. De zaligheid zelve.

Het hotel is volledig ingericht door Jean-Philippe Nuel, die gebaseerd op de ligging, een kalme en vredevolle atmosfeer weet uit te stralen. Als je tijdens een meeting plots een bende mensen uit de Thalys ziet stappen: geen paniek, je bent gewoon in het Pullman!

De kamers (vanaf €114 per nacht) zijn ruim voorzien van alles (en meer) wat businessmensen nodig hebben (Wi-fi, work desk, Bose docking station, video on demand, Nespresso machine, wat drankjes, …). Enkel voor de tandenborstel heb ik toch even naar de receptie moeten bellen.

De producten van Roger&Gallet kan je uittesten in het bad, of onder regendouche. Altijd fijn om merken tegen te komen in de badkamer, in plaats van die saaie hotelzeepjes. Rogger&Gallet, jullie ruiken hemels!

Na een excellent nachtje (serieus, die kussens!), stelde ook het uitgebreide ontbijt niet teleur. Na de healthy (smoothies, vers fruit,..)  en minder healthy (hemelse wafels) zaken, sloot ik af met een rijstpapje en een tweede Nespresso om toch maar richting de werkplek te trekken. Aan alle sprookjes komt een eind.

Heerlijk. Zo’n nachtje Brussel.

 

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *