Europa
  • Pullman Art Night Brussels
  • Pullman Art Night Brussels
  • Pullman Art Night Brussels
  • Pullman Art Night Brussels
  • Pullman Art Night Brussels
  • Pullman Art Night Brussels

Pullman Art Night Brussels

Pullman Art Night Brussels Dorien
Locatie
Kamer
Service
Prijs/Kwaliteit
Netheid
Ontbijt

Summary: Niet al te veel personaliteit, maar op-en-top Pullman. Vlakbij Brussel-Zuid en perfect voor de business(wo)men.

4.3

Een fijn zakenhotel

Pullman, een merk uit de hogere regionen van de Accor-groep, heeft sinds 1 juni 2013 een eerste hotel in België. Gelegen aan/in het station van Brussel-Zuid, maakt het perfect voor zakenmensen die een nachtje willen verblijven in onze hoofdstad, om dan nadien de Thalys, Eurostar of TGV te nemen.

 

Deze week vierde Pullman Art Night in Brussel, na hun vestiging in Londen en Dubai. Wij kregen er een leuke kennismaking met de faciliteiten van het hotel, in aangenaam gezelschap om dan enkele uurtjes later gewoon de lift naar onze kamer te nemen om neer te ploffen. De zaligheid zelve.

Het hotel is volledig ingericht door Jean-Philippe Nuel, die gebaseerd op de ligging, een kalme en vredevolle atmosfeer weet uit te stralen. Als je tijdens een meeting plots een bende mensen uit de Thalys ziet stappen: geen paniek, je bent gewoon in het Pullman!

De kamers (vanaf €114 per nacht) zijn ruim voorzien van alles (en meer) wat businessmensen nodig hebben (Wi-fi, work desk, Bose docking station, video on demand, Nespresso machine, wat drankjes, …). Enkel voor de tandenborstel heb ik toch even naar de receptie moeten bellen.

De producten van Roger&Gallet kan je uittesten in het bad, of onder regendouche. Altijd fijn om merken tegen te komen in de badkamer, in plaats van die saaie hotelzeepjes. Rogger&Gallet, jullie ruiken hemels!

Na een excellent nachtje (serieus, die kussens!), stelde ook het uitgebreide ontbijt niet teleur. Na de healthy (smoothies, vers fruit,..)  en minder healthy (hemelse wafels) zaken, sloot ik af met een rijstpapje en een tweede Nespresso om toch maar richting de werkplek te trekken. Aan alle sprookjes komt een eind.

Heerlijk. Zo’n nachtje Brussel.

 

Share this Story

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoi!

196 landen in de wereld om uit te kiezen als een kind in een snoepwinkel. Waar naartoe en wat er zien? Wij, een koppel 20-ers, delen onze persoonlijke ervaringen over onze reizen. Heb je zelf tips? Stuur ons een berichtje!

Facebook