Categorieën
Europa

Quick stop bij het Rotterdam Ibis hotel

Je hebt zo van die dagen dat er eigenlijk nét iets te veel in de agenda staat. Zo was 16 oktober ook zo’n dag. We kregen een paar weken voordien de uitnodiging om naar de officiële opening van het Ibis-hotel in Rotterdam te gaan, en gezien ik a) héél graag in Rotterdam ben en b) het wel zag zitten om (weer) eens op hotel te slapen, was de “UHUUUU, ik kom!!” nog sneller de deur uit dan ik dacht.

Even later stond er een 3-dubbele boeking in de agenda: Gent Filmfestival (waar het lief naartoe is gegaan), Digital Marketing First (verplicht nummertje gezien de baas een nieuwtje ging vertellen) en de opening van deze Ibis. Kan je je wel inbeelden dat ik nogal gehaast was die dag.

Het plan was om rond 19u aan te komen om nog een beetje van de feestelijkheden mee te maken, maar de waarheid gebied mij te zeggen dat ik jammer genoeg pas ben aangekomen als het feestje bijna ten einde was. Na even een praatje geslagen te hebben aan de bar, heb ik mijzelf gewoon naar de kamer gesleurd om te ontdekken wat hun nieuwe Sweet Bed by Ibis eigenlijk inhoud. Een 6-tal uurtjes later kan ik je vertellen dat het gewoon lekker slapen is. Naart schijnt kan je dat bed ook gewoon thuis zetten, net iets te veel van het goede, denk ik dan.

De laatste keer dat ik in een Ibis hotel had geslapen was ik wat teleurgesteld door het ontbijt. Laat dat net hetgene zijn wat een nachtje weg zo speciaal maakt voor mij. Deze keer was het lekker en vooral uitgebreid. Ik had nog steeds het kantine-gevoel (die dienbladen vrees ik), maar de croissantjes waren lekker, en de keuze voor zoetigheden en fruit waren meer dan goed genoeg. Kan ik elke dag wel waarderen.

Uiteindelijk was dit vooral een quick stop in Rotterdam (in totaal zat ik er ongeveer 9 uur), maar de locatie is perfect voor mij. Op wandelafstand van de Rotterdamse plekken waar we telkens naartoe gaan, parking net naast de deur maar vooral ook ontzettend makkelijk bereikbaar, moest ik niet 5 minuten voor die ophaalbrug hebben gestaan..

Deze onthouden we voor ons volgende weekendje weg in Rotterdam. Kan ik hopelijk ook eens de nieuwe Markthal bezoeken, die op enkele minuten van dit hotel ligt.

ibis_rotterdam_opening

 

** crappy pictures taken by me with my very old iPhone
*** picture of crazy guy on the water borrowed from Ketchum

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *