Categorieën
Azië

TS Suites Seminyak

Terwijl we momenteel wat hotels aan het zoeken zijn voor Thailand, denk ik nog steeds met plezier terug aan Bali. Lekker relaxed, lezen, schrijven en de dag zelf gewoon aan de ontbijttafel beslissen wat er op de agenda staat. Heaven.

Mijn eerste slaapplekken op Bali waren vooral budgettechnisch in orde, dus liet ik me helemaal op het einde even gaan. Ik had 2 nachten in Seminyak gepland, vooral omdat het dichtbij de luchthaven lag. Ik hou van luxe, maar niet van de drukte. Ik had dus wel een dubbel gevoel op voorhand gezien Seminyak vooral bekend staat voor de Australische hunks die graag een stapje in de wereld zetten.

TS Suites was net geopend, dus ik kon genieten van dit hotel met zowat 30 anderen. Heerlijk rustig aan de ontbijttafel, en de eerste dag had ik dat mindblowing prachtig zwembad voor mij alleen. Dit hotel is luxe naar Europese standaarden. Business luxe welteverstaan.

De eerste dag was ik van plan gewoon de buurt wat te ontdekken, dan zien we wel. Het hotel ligt op 15 minuutjes van het strand, al leek dat wel een eeuwigheid door die verschrikkelijke drukte en stank van de wagens. Het hotel biedt een rit richting het strand aan, maar de terugweg moet je zelf regelen. Kleine fail in service als je het mij vraagt.
Wel een heerlijk groot strand met overal kleine (en grote) strandtenten. Ik was van plan om hier eens eindelijk te leren surfen maar het water was te gevaarlijk. Die kon dus jammer genoeg niet van de bucket list. Met de voeten in het water gezellig wandelen bij ondergaande zon terwijl er af en toe wat joggers passeren. Ergens eten op een plek wat niet echt veel voorstelde en terug via die drukke baan richting het hotel.

De volgende dag doe ik gewoon lui. Ik kom het hotel enkel uit om iets te zoeken om naar huis te nemen en verder geniet ik gewoon van het hemelse zwembad met ontzettend lekker eten.
Verder nog wat zitten vechten met m’n bad (hoe idioot kan je zijn als je het water niet uit bad krijgt…) en mij gewoon voor de tv gezet met de beste roomservice. (Ik had bij aankomst een pakje aarbeien bij, waardoor ik nu ook wat aardbeien extra kreeg. Sweet!)
Dit was wel hét moment dat je wil delen met je lief. Voor mij was Seminyak ook de plek dat je moet ontdekken met je vrienden die houden van wat stappen. TS heeft een club onder het hotel, dus komt perfect uit als je gewoon naar je kamer kan strompelen ipv nog een taxi te nemen.

Ik heb hiervan genoten, maar dat lag enkel aan hotel. Geef mij TS in Ubud, of ergens diep in de natuur zodat ik nog wat kan hiken, en de perfectie was bereikt.
Maar als ik terug naar Bali trek, spendeer ik weer wat dagen hier. Gewoon omdat het zo lekker dicht bij de luchthaven ligt. En voor dat zwembad. Oh. Dat zwembad!

enjoying the view at TS Suites

 

Door Dorien

Dorien Pauwels, Vlaams-Brabantse Gentenaar. Digital Project Manager. Verliefd op hotels en romantisch een bad nemen. Kan absoluut niet tegen insecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *